Met de lange winteravonden voor de boeg kun je nu met je familie ruzie maken over iets anders dan ome Wim en de snor van je tante. Want nu is er PinWar; de beste combinatie van oorlog en flipperen. Ever!

Flipperoorlog

Het uitgangspunt van PinWar is dat je met z’n tweeën tegelijk je tablet vasthoudt en dan tegen elkaar speelt.  Ieder pakt een kant van het tablet en begint als een dolle op de knoppen te rammen, om zo de ander te verslaan. Als dat niet voor oorlog bij de chocolademelk zorgt, weet ik het ook niet meer.

Als je de relatie met je familie liever goed houdt kun je ook bij PinWar terecht; er zijn verschillende levels waar je het op kunt nemen tegen de kunstmatige intelligentie. Daarnaast zijn er ook nog challenges waar je de bal naar de andere kant moet zien te krijgen. Wat ze bij PinWar leuk doen is dat het niet gewoon standaard flippertafels zijn, maar dat ze het echt flink door elkaar gooiden; sommige levels lijken meer op een doolhof waar je met willekeurig geplaatste flippers je bal doorheen moet manoeuvreren.

Als je van al dit familiaire geweld helemaal nostalgisch wordt, dan komt dat goed uit. PinWar heeft een Tron-achtige neon stijl die je weer helemaal terugbrengt naar begin jaren ’80.

PinWar1 PinWar2 PinWar3 PinWar4

Downloaden

PinWar kost € 1,99 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 3.790 keer gelezen