Fist of Awesome is precies wat de titel belooft; een episch vechtspelletje! Bakken retro, gepixelde figuurtjes, psychedelische muziek en algehele raarheid worden over je uitgestort.

Beren meppen

In Fist of Awersome speel je onze gepixelde houthakker Tim. Inclusief flanellen overhemd en baard. Tim is pissig omdat de Beren-overlords zijn famillie hebben gekidnapt. En daarom gaat Tim terug in de tijd om te voorkomen dat de beren de macht grijpen. Je vecht je door verschillende periodes uit onze geschiedenis en knokt met beren, herten en zelfs met op reuze kippen lijkende velociraptors. Als je je door alle tijdperken hebt heen gevochten kun je eindelijk de berenpaus een schop voor zijn harige berenreet geven.

Fist Of Awesome1 Fist Of Awesome2 Fist Of Awesome3

De bediening Fist Of Awesome is super simpel, net als de graphics en psychedelische muziekje. De grote aantrekkingskracht van Fist Of Awesome is dan ook de alles overheersende vreemdheid van het hele gedoe. En natuurlijk de über retro styling die me direct deed denken aan de Cult Beat ’em Up  Double Dragon.

httpv://youtu.be/hyzaqIUsxoI

Downloaden

Fist Of Awesome kost € 2,95 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 3.989 keer gelezen