Reaper is de essentie van een RPG die ook nog eens lekker speelbaar is op je tablet of telefoon.

Makkelijke Controls

De makers van Reaper zou je kunnen kennen van het briljante tower defense spel Radiant Defense of van hun andere titels EVAC en Robotek.  Bij Reaper laten ze zien dat ze ook dit genre goed in de programmeer-knuistjes hebben; het is één van de weinige actiespellen waarbij ik niet van ellende mijn polsen wil doorsnijden met mijn tablet. Door aan de linker kant van het scherm delen te hebben waar je op kunt tikken voor links en rechts en op het rechterdeel een stuk voor aanvalsbewegingen te maken, zijn de controls super easy. Helemaal makkelijk wordt het doordat de Reaper uit zichzelf al je vijanden die in de buurt durven komen, aanvalt.

Klassieke RPG goed uitgevoerd

De opzet van Reaper is verder die van een klassieke RPG; je werkt verschillende opdrachten af en maakt onderweg keuzes, verdient goud en wordt sterker. Je kunt natuurlijk ook van alles upgraden en kopen met je zuur verdiende centjes.

De graphics zien er goed uit en ook hier past Hexage hun kunstje toe door te spelen met dynamische lichtinval. Hierdoor heeft het spel duidelijk een sprookjesachtige feel. De basisversie van Reaper kun je gratis spelen, wil je de meer uitgebreide versies dan betaal je €2,99, €3,99 of 5,99 door middel van een in app purchase. Niet ideaal, maar voor een leuk spel ook weer niet al te duur.

Reaper 1

Reaper 3

Reaper 2

Reaper 4

Downloaden

Reaper is gratis voor de basisversie en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.914 keer gelezen