De camera app uit de bekende CyanogenMod is nu ook als download in de Play store!

Echtelijke ruzie

Voor wie het allemaal niet heeft bijgehouden; de jongens die zo’n beetje de populairste custom ROM voor Android telefoons maken, Cyanogen, zijn hun eigen bedrijf begonnen. Ze willen hiermee onafhankelijk ROMs maken en hebben ook al een Deal met hardware fabrikant Oppo.

Al deze veranderingen hebben het team al snel onder wat spanning gezet, wat ertoe heeft geleid dat Guillaume Lesniak de ontwikkelaar van de veelbelovende camera app Focal, het team heeft verlaten. Maar de één zijn dood is de ander zijn brood, want Focal is nu gratis te vinden in de Play Store.

Veel features

Focal zit echt barstens vol met snufjes zoals:

  • Burst mode
  • Timer
  • Scenes
  • HDR
  • PicSphere
  • Panorama

Focal is nog in Bèta, en dan bedoel ik ook een echte Bèta, dus verwacht niet dat alles vlekkeloos werkt. Bij mij deed in elk geval de panorama functie het niet en crashte de app ook een paar keer. Dus misschien is het niet de app om de foto’s van de geboorte van je kind mee te maken (maar laten we eerlijk zijn; moet je daar wel foto’s van maken?) Verder is Focal een geweldige app met veel mogelijkheden en gelet op hun eerdere werk zal de app snel doorontwikkeld worden.

Focal4 Focal 3

Downloaden

Focal is gratis  en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 3.241 keer gelezen