Gooi Siri, een teddybeer en een paar slimme programmeurs bij elkaar en je krijgt een slimme teddybeer die menselijke gesprekken kan voeren met jouw kinderen.

Superspeelgoed

De bedenkers van Supertoy vonden het jammer dat kinderen tegenwoordig alleen nog maar met hun spelcomputers bezig zijn en de Teddybeer van vroeger links laten liggen. De Teddybeer heeft nooit de kans gehad om mee te evolueren. En daar brengen ze nu verandering in met Supertoy.

Kickstarterproject

De slimme Teddybeer, Supertoy is een Kickstarterproject dat zijn doel al gehaald heeft. Met nog ruim 3 weken op de teller is het benodigde geld opgehaald en kunnen de bedenkers verder. Voor £39 (omgerekend zo’n €45) kun je het project steunen en krijg je een Supertoy thuis gestuurd. Waarschijnlijk heb je dan voor de kerst een gaaf cadeau in huis.

Een lerende Teddybeer

Supertoy heeft een computer aan boord, waardoor het lijkt op Siri. Op het moment dat je de beer een vraag stelt maakt hij contact met het internet om een antwoord te zoeken. Volgens de makers kan Supertoy op een veel natuurlijkere manier praten dan Siri. Bovendien leert het speelgoed ook van zijn gebruiker.

Ik vind het verontrustend

Of misschien wel ook heel gaaf. Als het speelgoed kan leren, wordt dit dan werkelijkheid?

0 Shares:
7 comments
    1. Eerlijk? Ik heb gisteren een half uurtje gekeken en hem daarna afgezet. Hij was inderdaad erg deprimerend en ik wilde mijn humeur daar niet door laten verpesten ;)

      Vanavond The Wolverine!

Comments are closed.

Dit artikel is 4.498 keer gelezen