Een Tweede Wereldoorlog spelletje met een twist; je vecht nu niet tégen de Moffen, je bent de Moffen! Dat is 1941 Frozen Front.

De Russen komen!

In 1941 Frozen Front vecht jij als de Duitsers tegen de Russen aan het Oostfront. Het spel is een turn-based strategiespel en speelt als een bordspel. Je hebt een bovenaanzicht en elk stuk heeft een bepaald aantal bewegingspunten en kan één keer aanvallen per beurt. Sommige eenheden hebben bijzondere eigenschappen, en het mooiste is; je kunt ook de trots van het Duitse leger, de Tiger tank, spelen.

In de gratis versie heb je een reclame-banner in beeld. Deze kun je verwijderen door ongeveer twee euro te betalen, of door een app te downloaden en op te starten. Geen slechte deal. In het spel zelf kun je extra tanks kopen met de munten die je verdient tijdens het spelen, maar je kunt ook altijd extra munten bijkopen met je zuurverdiende euro’s.

1941 Frozen Front 1 1941 Frozen Front 2

Downloaden

1941 Frozen Front kost niks en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.617 keer gelezen