Met het heerlijke zomerweer van de afgelopen dagen doe je natuurlijk niks liever dan achter je computer zitten. Gelukkig is er nu Krome, waarmee je alle notificaties van je telefoon ook op te computer kunt krijgen.

Krome + Chrome = Win!

Zoals de naam al doet vermoeden werkt Krome samen met Chrome browser. Het werkt als volgt; je installeert Krome op je telefoon en en de Chrome extensie uit de webstore. Dan krijg je een lange reeks cijfers die je op je desktop moet invoeren om te koppelen. En als je dat eenmaal gedaan hebt krijg je alles wat bovenaan in de notificatiebar verschijnt automatisch naar desktop gepropt.

Je kunt zelf kiezen van welke apps je deze meldingen wilt ontvangen. De meeste notificaties doen weinig bijzonders, maar als je een sms-je krijgt kun je die via je desktop beantwoorden. Het moet toch niet gekker worden!

Krome3 Krome2

Downloaden

Krome kost € 0,50 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.235 keer gelezen