Als je vandaag de de Google Play Store hebt bezocht kan het je haast niet ontgaan zijn; het kopen van Boeken via de Play Store is nu ook beschikbaar in Nederland.

Niks bijzonders

Boeken via Google Play kopen is niet heel bijzonder. Het is net als het kopen van een reguliere app of het aanschaffen van een e-book via de Amazon Kindle app of de app van Kobo. Allemaal hebben ze een flinke selectie en het hangt er voor mij van af van de beschikbaarheid en prijs bij verschillende stores waar ik mijn e-books koop. Want let goed op; het kan zomaar een paar euro schelen tussen de verschillende digitale boekenwinkels.

Doordat Google Books niet alleen in Nederland maar ook in andere landen heeft uitgerold, is Books na apps het meest wijd verbreid (26 landen). Nu maar hopen dat ze met het kopen van muziek, tijdschriften, films en series ook een beetje voortmaken.

Het is trouwens wel jammer om te zien dat ook bij digitale boeken mensen nog steeds een vreselijke smaak hebben; vijftig tinten huisvrouwen porno heb ik liever in dode-bomen-format. Dat brandt beter.

Google Books2

Downloaden

De prijs van boeken wisselt, maar je kunt ze hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.687 keer gelezen