Floating Toucher klinkt als een pedofiel in het zwembad. Maar eigenlijk is het een heel handig soort snelmenu.

Zwevend knopje

Floating Toucher voegt na het installeren een soort “zwevend” knopje toe aan al je schermen. Vergelijk het met de “chat heads” van de Facebook app. Zodra je dit knopje aantikt word je gepresenteerd met een menuutje vol met snelkoppelingen, waarmeer je allerhande acties in gang kunt zetten.

Op maat gemaakt

Floating Toucher is op alle fronten aan te passen; je kunt kiezen welke snelkoppelingen je in het menu wilt of hoe groot of doorzichtig het knopje moet zijn. Je kunt zelfs allemaal toffe designs voor het knopje uitkiezen. Ik gebruik nu natuurlijk het Captain America schild. Ben je helemaal wild van Floating Toucher of wil je het hoofd van je vriendin als zweven knopje, dan kun je voor € 1,59 upgraden naar de pro versie.

Downloaden

Floating Toucher kost niks en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 3.034 keer gelezen