Wil je snel en gratis een infographic van je Facebook page? Probeer dan eens Pagealyzer van het Noorse Fanbooster. Met de gratis online tool krijg je snel een mooi overzicht van de activiteit op je pagina. Of die van je concurrent natuurlijk.

 

Facts in je infographic

42bis infographic
facebook infographic 42bis

Pagealyzer laat het aantal interacties van de afgelopen 28 dagen zien, het totaal aantal fans en hoeveel mensen er over de pagina praten. Maar ook het soort interacties (like, comment, delen) en de top content is inzichtelijk. Als je pagina-eigenaar bent, kun je nog meer informatie oproepen. Zoals engagement en reactietijd. Ok, eerlijk is eerlijk: het is geen vernieuwende informatie. Maar het ziet er wel leuk uit.

Gratis zou echter niet gratis zijn als er geen nadelen aan de tool zouden zitten. En dat is het feit dat de infographic niet te downloaden is. Het kost je dus wel wat knip- en plakwerk om de infographic deelbaar te maken (anders dan via de link).

Infographics maken

Wil je meer invloed hebben op je infographic? Ontdek dan tien handige tools om zelf infographics te maken.

 

 

0 Shares:
Dit artikel is 2.990 keer gelezen