Omdat het vrijdag is, de meest serieuze app van de week; Men’s Room Mayhem. Het spelletje dat staat of valt met jouw “toilettiquette”.

WC Baas

In Men’s Room Mayhem ben je de toiletjuffrouw (m/v) van het herentoilet en moet je er voor zorgen dat het niet een al te grote smeerboel wordt. Dit doe je door plassers naar de juiste plasplek te dirigeren. Daarbij moet je er natuurlijk op letten dat je niet twee heren naast elkaar zet bij het urinoir. Want iedereen weet hoe ongemakkelijk het is om te plassen met publiek. Ook mogen de paden van je plaskandidaten niet kruisen. Want iedereen die Ghostbusters heeft gezien weet dat: “you do not cross the streams”

Hoe verder je komt in het spelletje hoe moeilijker het wordt; je “gasten” worden ongeduldiger en er is meer schoon te maken. Als je deze ureum-hel overleeft kun je het volgende openbare toilet vrijspelen om daar je dweilcapaciteiten wederom te beproeven.

Kortom een must voor alle herintredende toiletjuffrouwen, mannen die hun toilettiquette willen oppoetsen of vrouwen die nu wel eens de vunzige waarheid willen ontdekken.

Mens Room Mayhem 1      Mens Room Mayhem 2

Mens Room Mayhem 3

Downloaden

Men’s Room Mayhem kost € 0,80 en kun je hier downloaden .

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.175 keer gelezen