Het is zeer waarschijnlijk dat je op enigerlei moment een programma hebt gezien over mensen die de godganse dag bezig zijn met zich voorbereiden op het einde der tijden. Sommige van hen bouwen bunkers, anderen slaan bakken met eten op en allemaal zijn ze zwaar bewapend. Tsja, zo heeft iedereen zo z’n eigen hobby. En nu kun je je wat dat  betreft ook zelf uitleven op je smartphone.

End of times

In het Android-spelletje Doomsday preppers moet je een nieuw leven op zien te bouwen onder de grond. En dat leven moet redelijk volledig zijn. Denk aan een sportruimte, een moestuin, maar natuurlijk ook een disco. Want hoe leuk is het einde van de wereld nog als je geen Flugels kunt hakken?

Bouw met deze game tot 140 verdiepingen onder de grond en zorg dat je de juiste spullen bij elkaar hebt. Je kunt zelfs met je Facebook-vrienden het einde der tijden tegemoet gaan.

Downloaden

Doomsday preppers is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.004 keer gelezen