Heb jij ook het geheugen van een garnaal en en gebruik je daarom overal hetzelfde paswoord? Met Dashlane hoeft dat niet meer!

Dashlane is overal

Met de Dashlane app kun je al je online wachtwoorden opslaan en automatisch inloggen op al je favoriete websites. Daarnaast kun ook andere privacygevoelige informatie zoals creditcardnummers erin kwijt. Dat alles beschermd met AES 256 bit encryptie (lees; veilig) en de mogelijkheid om volledig willekeurige wachtwoorden te genereren maakt jou unhackable.

Dashlane heeft daarnaast ook een app voor op je desktop die synchroniseert met de app op je tablet of telefoon. Verder zijn er plugins voor Firefox, Chrome en Safari. Allemaal gratis! Je gaat pas betalen ($ 20,- per jaar) als je wilt synchroniseren over meerdere mobiele apparaten.

Voor mij heeft Dashlane het niet gewonnen van LastPass dat $ 12, per jaar kost als je je wachtwoorden ook op al je mobiele devices wilt hebben.

 Dashlane 1 Dashlane 3

Downloaden

Dashlane is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.906 keer gelezen