Geef je smartphone een zoen en verstuur je digitale zoen naar de andere kant van de wereld. Google en modehuis Burberry maken het mogelijk met ‘Burberry Kisses’. Misschien wel even wachten met uitproberen tot je thuis bent voordat je omgeving zich afvraagt waarom je een innige zoensessie houdt met je telefoon. 

Hoe werkt Burberry Kisses?

Eigenlijk is Burberry Kisses heel simpel. Je kunt een standaard lipafdruk kiezen, maar veel leuker is om je eigen kus sturen. Via Chrome of de webbrowser van je smartphone of tablet maak je een digitale afdruk van je lippen. Met Chrome helpt je webcam daarbij en bij je smartphone of tablet moet je je lippen tegen het scherm aandrukken. Hoe langer je kust, hoe voller de afdruk. Vervolgens kun je kiezen welke lipstick kleur (van Burberry uiteraard) jouw afdruk krijgt.

Burberry kiss
Burberry kiss

Je voegt een bericht toe aan je kus en een contact (of via Google Plus, of via een e-mailadres) en versturen maar. Je krijgt dan de reis die jouw kus aflegt in beeld te zien.

Kussen op Google Maps

Naast je eigen kus, kun je ook live zien waar andere digitale kussen heen gaan. Een mooie kaart waarop je de verschillende enveloppen van stad naar stad ziet bewegen.

Kaart Burberry Kisses
Kaart Burberry Kisses

Wat mij betreft is Burberry Kisses een mooie samenwerking tussen Google en het modehuis. Een slimme, persoonlijke marketingcampagne. Bekijk het zelf eens: zoenen maar!

 

0 Shares:
Dit artikel is 6.308 keer gelezen