Google heeft tijdens hun I/O ontwikkelaars conferentie heel wat updates van hun apps aangekondigd en ook maar meteen uitgerold. Op ééntje moet je nog even wachten tot de zomer; de nieuwe Google Maps app.

Helemaal nieuw

Bijna alles van de nieuwe Maps app is vernieuwd; de 2D kaarten zien er strakker uit en tonen informatie op een meer georganiseerde manier. Een andere leuke nieuwigheid is dat Maps je nu locaties op de kaart laat zien die je vrienden leuk vinden (op Google+ natuurlijk) als deze voldoen aan je zoekcriteria. Daarnaast is er een nieuwe tablet interface en wacht er op… Een nieuwe navigatie interface. De navigatiefunctionaliteit is aangevuld met automatische verkeersupdates, waardoor Google je een andere route zal aanbevelen als het ergens onderweg vast staat. Daarbij vertelt hij je dan ook meteen hoe lang je over je nieuwe route doet.

Het enige nadeel is dat je tot de zomer zult moeten wachten op de uitrol.

Google Maps

Downloaden

De laatste versie van Google Maps krijg je pas in de zomer aangeboden op je telefoon.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 1.936 keer gelezen