Papier is zo 2002. De Ikea catalogus moet je dus ook gewoon digitaal hebben.

Geen gehaktballetjes

En ook geen ballenbak, wel de laatste Ikea-catalogus voor op je device. Een beetje jammer aan deze app: om extra content rondom hun collectie te openen en bekijken heb je de papieren versie van de catalogus nodig. Ikea-logica, altijd leuk! Ik heb deze niet zelf uitgeprobeerd omdat het mij te ver ging om het grote Ikea-boek te downloaden. Ik heb natuurlijk een reputatie hoog te houden. Maar als je middenin een verbouwing of verhuizing zit kan ik me voorstellen dat dit best handig is.

Ikea

Downloaden

Ikea Catalogue is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 3.562 keer gelezen