Lekker een filmpje kijken op je tablet of telefoon. Dat kan natuurlijk altijd, maar met deze app gaat dat gewoon net even iets makkelijker.

Tussenkopje

µTorrent kennen we natuurlijk allemaal. Met de app breng je deze download client rechtstreeks naar je telefoon of tablet. Gewoon omdat dat makkelijker is. En daar zijn we gek op. In de app kun je direct naar bestanden zoeken en ze downloaden, maar ook de stand aanzetten waardoor je alleen in wifi-modus data binnenhaalt. Verder kun je bestanden met de app ook direct afspelen en zelfs exclusieve content van featured artiesten bekijken en beluisteren.

utorrent

Downloaden

µTorrent is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 2.536 keer gelezen