Er schijnen nog steeds mensen te zijn die niet weten dat roken ongezond is. Gelukkig staat er op de pakjes levensgroot te lezen dat het zo is, anders waren we allemaal in het ongewisse. Om het effect van roken nog eens extra te benadrukken bij een vriend(in) die blijft doorpaffen (omdat je nou eenmaal Freek Preek bent) kun je nu de app Smoking Time Machine gebruiken.

Daar word je oud van

Naar deze app kun je een foto van jezelf uploaden en aangeven hoe lang je rookt en vragen hoe je er over X jaar uit zal zien als je door blijft roken. De app geeft je het gezicht van Keith Richard, maar doet jammer genoeg weinig voor je muzikale talenten. Leuk om mee te spelen voor de rokers (en natuurlijk ook licht afschrikwekkend) en leuk om je rokende vrienden de stuipen op het lijf mee te jagen. 

smokingtime

Downloaden

Smoking Time Machine is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 2.258 keer gelezen