Hoe scoort jouw website op specifieke zoektermen? Dat kun je ook op je device bekijken en achterhalen met de app SERPmojo.

Tussenkopje

Het werkt heel simpel: geef een URL op, kies een aantal keywords en SERPmojo controleert hoe je ranking ervoor staat in Google, Bing en Yahoo. Voor Google en Bing worden door de app de eerste 100 resultaten gecontroleerd op jouw URL. Voor Yahoo de eerste 50 resultaten. Verder kun je de ranking-historie bekijken, wanneer je de app een tijdje hebt gebruikt. Een simpele en effectieve app. De makers beloven binnenkort ook een widget toe te voegen waarmee je resultaten van de scans direct op je homescreen kunt zien. 

SERPmojo

Downloaden

SERPmojo is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.441 keer gelezen