Altijd al politicus willen worden? Dat kan nu op je telefoon met het spelletje Politician.

Snel onder de knie

In Politician is het jouw taak om zoveel mogelijk muntjes bij elkaar te verzamelen, want zonder geld krijg je natuurlijk niks voor elkaar. Daarnaast moet je een poging wagen bommen te ontwijken, want erg populair ben je blijkbaar niet. Verder verzamel je speciale items die je extra punten opleveren. Je kunt het spel op drie verschillende manieren bedienen, maar die zijn allemaal even snel onder de knie te krijgen. Een klein, maar geinig spelletje.

httpv://www.youtube.com/watch?v=VapcjexXzlk

Downloaden

Politician the game is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 1.794 keer gelezen