Tower defense games zijn mijn favoriete spelletjes en maïs vind ik lekker. Corn Quest brengt deze twee samen in een geinig spelletje.

Muterende mieren

Het verhaal van Corn Quest is het bekijken waard (ik skip de intro’s meestal, maar kan je deze aanraden): een veld met mais leeft in pais en vree met de insecten. Tot er een ongelukje gebeurt en de insecten muteren. Gelukkig muteren de maïskorrels ook en dan is er oorlog. Plaats je maïskorrels strategisch in het veld en schiet de insecten aan flarden. Het enige nadeel van dit spelletje: op mijn telefoon werkt het perfect, op mijn tablets wil het niet starten. En dit soort spelletjes zijn erg fijn om op de tablet te spelen (minder gepriegel).

Corn Quest

Downloaden

Corn Quest is gratis kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 3.205 keer gelezen