“This message will self destruct in 10, 9, 8…” Voor geheime agenten is dat natuurlijk een bekende melding. Nu kun jij je ook geheim agent wanen of gewoon berichten uitwisselen met anderen, zoals je dat in het echt ook doet: zonder spoor van bewijs, met de app Burn Note.

Geen geschiedenis

Burn Note belooft iets heel simpels: berichten die je naar anderen verstuurd, worden direct na het lezen verwijderd. Wil je deze app gebruiken, dan moet je je bij de dienst aanmelden, maar kun je vervolgens wel niet-geregistreerde mensen een bericht sturen, die dan via de website als gast het bericht kunnen lezen.

Goed om te weten: het bericht wordt zowel verwijderd van de hardware van de verzender als van de ontvanger.

Burn Note

Downloaden

Burn Note is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 2.611 keer gelezen