Geweldige guerrillamarketing van het Braziliaans telecombedrijf Oi. Nederlandse telecombedrijven; kijk en leer. Een sympathieke actie die kinderen de dag van hun leven bezorgt, en daardoor veelvuldig gedeeld wordt op internet. Ook ik kan het niet laten, want deze creatieve actie is het delen meer dan waard!

Magische telefoonpaal

Het bedrijf plaatste een ‘magische telefoonpaal’ in Rio de Janeiro waar kinderen de mogelijkheid kregen om te bellen met de kerstman. Welk kind droomt daar niet van? Om de gesprekken persoonlijk te maken en het gesprek nog realistischer te maken, zaten aan de andere kant van de lijn twee acteurs die de kinderen zagen op een scherm en direct antwoord gaven. Er wordt een cadeau neergelegd, sneeuw op een gebouw geprojecteerd en er komt zelfs een heel koor tevoorschijn! Deze kinderen kun je nooit meer wijsmaken dat de kerstman niet bestaat denk ik…

0 Shares:
Dit artikel is 2.561 keer gelezen