Tijdens het surfen kwam ik een leuk dingetje tegen op PowerPR dat ik even met jullie wil delen. Ik weet namelijk hoe gek iedereen is op websites die leuke weetjes weten te produceren. De website Statuspeople.com laat je zien hoeveel echte volgers je hebt.

Je kent ze wel die mensen die verdacht veel volgers hebben. Je kunt nu kijken hoeveel hiervan fake accounts zijn, inactieve gebruikers en welke er daadwerkelijk van belang zijn. Ook handig om bij je eigen account eens te checken. Zo kom je erachter wat het cijfer van aantal volgers nu eigenlijk zegt.

Ga naar de Statuspeople.com en kom erachter hoeveel je hebt aan je volgers.

Ik ben in ieder geval blij om te vernemen dat Statuspeople mijn volgers goed heeft gekeurd ;-)

Hoeveel fakers heb jij? 

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 2.867 keer gelezen