Was jij vroeger een vreemd kind? Dan word je nu eindelijk beloond! Nike heeft namelijk een actie opgezet om de film ‘ParaNorman’ te promoten en is hiervoor op zoek naar de meest vreemde kinderfoto’s en de verhalen achter de foto’s.

Nike’s winnen

De actie is inmiddels afgelopen en er hebben ruim 80.000 mensen hun foto’s ingestuurd. De 800 mensen met de vreemdste jeugdfoto hebben prachtige Nike’s gewonnen, en geen gewone maar speciale ‘ParaNorman’ Nike’s. Want zoals er gesteld wordt op de website “You don’t become a hero by being normal”. Wij zijn het daar helemaal mee eens!


Maar niet getreurd lieve Nederlandse vreemde vriend, je kan dan wel niet meedoen, maar vreemd zijn is nu helemaal ‘hip & happening’, so love you inner Geek!

 #Weirdwins

Overigens kon je voor de actie je foto niet anoniem insturen via e-mail. Nee, als je mee wilde doen dan moest jij je foto insturen via de hashtag #weirdwins. Hier kun je nu dus alle leuke foto’s  bekijken en je fellow geek’s aan hart onder de riem steken met een eigen gekke foto.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.363 keer gelezen