Delen van foto’s vind ik een van leukste dingen die er zijn. En door middel van een beetje computerkennis en internet is dit met websites als Flickr, Picasa en de vorige keer CanvasDropr heel erg makkelijk geworden.  Maar toch ergens is het toch nog steeds niet hetzelfde als een echte foto in je handen vasthouden.

Zie daar een 2.0  oplossing voor een 1.0 ervaring

Mijn schoonouders wonen in het “verre” Turkije en ouderwets post ontvangen vinden ze zelf nog heel erg fijn. Met behulp van Touchnote is het mogelijk om foto’s te delen op een ouderwetse 1.0 manier: een postkaart. Touchnote komt in zowel een browser versie als een app voor Android en natuurlijk de Android. Het delen van foto’s kan vanaf een net genomen foto, maar ook van bestaande foto’s. En binnenkort kun je zelfs je Facebook foto’s posten.

Intuïtief, makkelijk en snel

Het maken van een postkaartje is bijna kinderlijk eenvoudig. Ik had zelf de meeste moeite met het bedenken van een leuke tekst behorende bij de kaart. De foto was zo genomen. Het besef dat je per direct iemand blij kunt maken met een kaart maakt het gebruik van de app zeker zo leuk.
Maak de foto, schrijf een stukje tekst erbij en vul het adres in. Voor de standaardprijs van € 1.49 wordt de kaart in vrijwel heel de wereld geleverd. De snelheid van levering is wel afhankelijk van het land van bestemming. Van Nederland naar Turkije  duurde ongeveer twee tot drie weken, maar de blijdschap van de schoonouders was ieder moment van wachten waard.

Hier zie je nog een introductie van de Touchnote app. De app is gratis, je betaalt alleen voor de kaart die je verzend.

0 Shares:
Dit artikel is 3.945 keer gelezen