En we zijn alweer bij de derde editie van “Van reageren kun je leren”! Geen idee waar ik het over heb? Lees dan Van reageren kun je leren (#realeren). Maar in het kort gaat het als volgt:

Wekelijks kunnen bloggers hier op Contentgirls een (individueel) blog(/artikel) opgeven. Die blogs scan ik door en indien het onderwerp, de stijl, de humor of een andere reden je blog opvallend maakt, kom het op een lijst van 5 artikelen die via mail, contentgirls en natuurlijk Twitter en Facebook zal worden gedeeld met de lezers van Contentgirls. Dit hoeven niet alleen blogs te zijn over webonderwerpen, maar die mogen over alles gaan.

De groep reageerders zal proberen om in elk geval op 3 van de 5 blogs te reageren. Dat mogen ze doen op de manier die ze zelf willen: op de schrijfstijl, de inhoud, de layout…etc.

Deze week zijn er 15 blogs aangemeld en alweer 40 reageerders. Het is dus tijd om de top 5 bekend te maken. Heb je je aangemeld voor de mailinglist, dan heb je ze eerder vandaag al ontvangen. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan hier om je blog aan te melden klik je naar deze pagina

En dan over tot de kern, namelijk de 5 blogs van deze week. In willekeurige volgorde (hashtag is trouwens #realeren):
 • Backwash
  De verkoper neemt mijn Nokia N95 aan alsof ik hem vraag of hij even een half opgegeten boterham voor me kan vasthouden. “Jaja, pure nostalgie,” hoor ik mezelf zeggen.
 • The battle of the skinny jeans
  “Euhm. U weet dat u twee verschillende maten bijheeft he?” Helemaal paars aangelopen sta ik bij de kassa van de plaatselijke H&M. Puffend. Hijgend. Vers uit een pashokje. En met twee paar skinny jeans in mijn handen, die overigens nog steeds paars zien en nog tekenen vertonen van skinnymishandeling.
 • Als het schip in de baai ligt…
  Ik vond het een geweldig citaat, omdat het in mijn ogen gaat over kansen en ze grijpen. De kans op geluk laten vele mensen echter voorbij gaan en dus vond ik hen onverantwoordelijk.
 • Katja’s jongens
  Bijna twee miljoen mensen zagen gisteren het nieuwe programma Nick tegen Simon. Ik heb ook stukjes gezien. Twee keer zelfs, want het werd ‘s nachts herhaald. Armoe troef van de publieke omroep.
 • Chagrijn laat zich kennen
  Gisteren weer meegedaan aan de wekelijkse #BLOGPRAAT sessie. Iedere maandag ‘s avonds om 20 uur. Deze keer over de ‘stem’ van je blog. Mateloos interessant onderwerp. Enthousiast RT ik de originele uitnodiging.

Wil jij volgende week ook een kans maken op een plek in de top 5? Meld dan je blog dan hier aan

Let op: meldt alleen een individueel blog aan en niet de hele site (en 1 per week is meer dan voldoende :)! (wil je de wekelijkse top 5 ook ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailinglist)

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 2.534 keer gelezen