Ook in tijden van recessie wil je jouw Valentijn de crème de la crème onder de cadeaus geven en laten zien hoeveel je nu precies van haar houdt. Met de drie onderstaande acties van deze top merken kun je in 1 klap dé Valentijnscadeaus van het jaar bij elkaar sprokkelen en heb je een jaar lang een heeeeel gelukkig dame ;-)

1. Een serenade

Met de serenade app van Heineken vraag jij je Valentijn mee op een date op een erg speciale manier. Daar kan ze geen nee tegen zeggen! Het enige dat jij hoeft te doen is het Facebook profiel van je Valentijn selecteren, aangeven waar jullie heen gaan op date en waarom ze met jou moet gaan. Heineken maakt er dan een mooie serenade van die gepost wordt op de ‘Wall’ van je Valentijn. Anoniem kan dus niet ;-)

Je Valentijn kan dan vervolgens aan het einde van de serenade aangeven of ze met je mee wilt gaan of niet.

2. Een mooi sieraad

Wanneer je Valentijn heeft aangegeven met je mee op een date te willen is het zaak om een erg mooi cadeau aan haar te geven om een goede indruk achter te laten. Dit doe je met de KliQ & Gem ring van Caro Sala. Op de Facebook pagina van Caro Sala kun je zo een mooie ring winnen en als je dit niet lukt dan kun je hem vinden op de website, carosala.com.

Het bijzondere aan deze ring is dat in de massief zilveren ring verwisselbare edelstenen heeft, met elk een eigen betekenis. Zo geef je niet alleen een mooi maar ook persoonlijk cadeau die past bij elke outfit.

3. Een reis naar Parijs, stad van de romantiek

Glossybox verloot onder de deelnemers aan deze actie een romantische reis naar Parijs, dé stad van de liefde. Nu hoor ik je denken, ja die reis wil iedereen wel, wat als ik hem nu niet win? Geef je Valentijn dan gewoon een abonnement op de Glossybox. Elke maand krijgt je Valentijn een luxe box binnen met geweldige cosmetica producten. Zo herinner je haar elke maand aan hoeveel je van haar houdt ;-)

Succes mannen! En ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen over 14 februari en of de tips in de smaak zijn gevallen.

0 Shares:
Dit artikel is 4.715 keer gelezen