We hebben het op deze site al eerder over social media verslaving gehad. Maar weten dat je verslaafd bent is natuurlijk alleen nog maar het begin. Na erkenning komt pas het echte werk.

En om jezelf te beschermen tegen alle verleidingen, kun je wel wat hulp gebruiken. Daar is nu Cold Turkey voor. Met Cold Turkey kun je al die sites die je zo afleiden van het echte leven in één klap blokkeren.

Het programma is ook nog eens gratis, als dat niet fijn is..!

Hoe werkt het: jij vertelt Cold Turkey welke sites geblokkeerd moeten worden en voor hoe lang (2 uur, 2 weken) en het programmaatje zorgt ervoor dat je er niet meer naartoe kunt. Let op: nadat je een periode hebt opgegeven, kun je niet terug! Zelfs het de-installeren van het programma kan pas na het aflopen van de door jou ingegeven periode!

 

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 3.324 keer gelezen