Wieuw-wieuw-wieuw-wieuw-bliep-bliep-bliep-bliep-bliep-bliep-bliep-wieuw-wieuw-bliep-bliep-bliep-bliep……

Ik hoef je uiteraard niet uit te leggen welk geluid dat is. Natuurlijk niet! In de jaren 80 hoorde je niets anders. Dit geluid was een deel van je leven. Het was bijna net zo gewoon als een vogel horen fluiten. Of een auto die voorbij rijdt. Het geluid van Pacman; Wie is er niet groot mee gebracht?!

Was jij ook compleet verslaafd aan Pacman? Bij mij thuis werden er ook nog eens allerlei kansspelen en statistieken aan gekoppeld; Als ik in één leven zoveel punten haal, dan is die-en-die verliefd op me. Je begrijpt dat de halve stad verliefd op me was!

Heerlijk, die herinneringen aan het Pacmantijdperk! Wist je dat er enorm leuke Pacman gadgets op de markt zijn?

Wat dacht je van deze coole wekker?! Een pronkstuk op je nachtkastje.

 

Voor de sfeermakers op feestjes en partijen is er deze fantastische ukelele. Het maakt niet uit of je ‘m wel of niet kunt bespelen; je steelt sowieso de show!

 

Kleding en accessoires met Pacman zijn er ook volop te krijgen. Neem bijvoorbeeld dit hippe shirt. Leuk toch?!

 

 

 

Of een tas voor je laptop….

En  mijn persoonlijke favoriet zijn de Pacman pumps! De pumps zijn elders op deze site uitgelicht. Ben benieuwd of je mond net zo ver openvalt als die van mij, bij het zien van deze pumps! Zijn ze niet WAANZINNIG???!!!!

Een echte liefhebber scheert een stuk van z’n haar weg. Gaat daarna naar Tattoo Henk en laat er wat leuke pacman tattoos zetten. Het fijne is dat je zelf bepaalt of je de tattoos door laat lopen over de rest van je lijf. En de ‘route’ dus zo lang kunt maken als je zelf wilt. Afhankelijk van de omvang van je lichaam, natuurlijk.

Of is dit misschien iets voor jou? Origineel en spannend. “Schat, zullen we een potje pacman spelen? Pak me dan!”

0 Shares:
3 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 6.345 keer gelezen