Zelf ben ik niet zo heel goed met nagellak. Ik heb er wel een heleboel. Die koop ik dan wanneer een specifieke kleur “het” voor me doet wanneer ik eens bij ICI Paris ben of Douglas ben. Het zijn meeste rare kleuren: fel paars, blauw, zwart etc. Niet van dat rode gedoe, dat is zo saai. 

Maar goed, soms zie ik opeens zo’n flesje nagellak ergens op een vreemde plek in huis staan en besluit ik dat het tijd is voor wat lak. Dat deel gaat meestal goed. Maar twee dagen later ziet het er al niet meer uit en moet ik het óf bijwerken óf afhalen. De eerste optie is vaak lastig omdat het benodigde flesje nu op een hele andere – mij onbekende – vreemde plek in huis staat. De tweede optie is meestal lastig omdat ik geen idee heb waar ik ook alweer de remover heb gelaten. Meestal komt het er dus op neer dat ik het net zolang op mijn nagels hou, tot het er vanzelf afgaat. Vies gezicht joh. Maar ach, ik ben nooit zo deftig geweest, dus dat is wel oké.

Deze nagellak vind ik trouwens wel echt heel cool. Het is namelijk magnetische nagellak. Dat betekent niet dat je opeens een soort Magneto bent en scharen met je nagels kunt oppakken. Maar wel dat je na het opdoen van deze lak het geheel kunt opleuken met behulp van een magneet.

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 6.525 keer gelezen