Winnen is altijd leuk. Winnen omdat je crea bent, is nog veel leuker. Contentgirls.nl heeft een bannerplek in de aanbieding: 300 bij 250 pixels en te zien op elke pagina. En jij kunt daar een maand lang jezelf, je bedrijf, je twitteraccount, een goed doel of….wat jij wilt, plaatsen. Is dat even leuk?!

Met rond de 20.000 bezoekers per maand, is dat helemaal geen slechte exposure zou ik zeggen.

Wat moet je ervoor doen?
Het is eigenlijk heel simpel (en al zeker voor een Contentgirl m/v): maak gewoon de banner die je wilt plaatsen en zorg ervoor dat hij past bij jouw boodschap en bij onze website (doelgroep). Upload dan je banner naar je favoriete fotoservice (ik zeg twitpic, flickr, picsplz etc.) en plaats de link in de reacties van dit artikel.

Uhm hoezo dan deze wedstrijd
Een banner die echt past bij de doelgroep, gemaakt dóór een van onze lezers…dat moet wel een succes zijn? Nou dat willen wij dus even zwart op wit hebben. Daarbij is het gewoon leuk om crea bea te zijn toch?!

En wie bepaalt?
De winnaar bepalen wij natuurlijk. We kijken naar het totaalplaatje: is het creabea, past het bij onze doelgroep, klopt het met de site?

Doe vooral mee. Maar is het niks voor jou, zet het dan door naar iemand die er wel wat aan heeft!

Inzenden kan tot en met  31 augustus 23:59! 

 

Update: de eerste inzendingen zijn binnen: 

 

0 Shares:
39 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 8.242 keer gelezen