Heb je dat ook wel eens? Dat je een artikel hebt uitgezweet (want zo gaat dat vaak) en dat je zó opgelucht bent dat het af is, dat je direct op publish klikt. Binnen 2 minuten zit je mailbox vol met mailtjes van aardige, maar vooral oplettende mensen: er zitten spelfouten, tikfouten en kromme zinnen in je blog. Je plaatjes doen helemaal niks. En je bent de tussenkopjes vergeten. Aaarrgghhh.

Voor jou – keiharde blogger dat je bent – heb ik deze checklist gemaakt.

Ik claim overigens niet dat hij helemaal volledig en tot in de puntjes perfect is. Maar ik claim wel dat je – wanneer je alles op de lijst hebt afgevinkt – een heel eind bent. En ach, ik verwacht dat er nog wel een versie 1.1 van de lijst zal moeten komen.

Maar voor nu, speciaal voor u! (klik op de afbeelding voor de grotere versie). Maak je er gebruik van, dan is een tweet naar dit artikel of een reactie eronder welkom.

En – omdat roze voor sommige mensen héél moeilijk is…hier de blauwe versie!

0 Shares:
12 comments
  1. Euhm. Leuke checklist. Maar, stel je vraag via WAT aan je volgers op twitter? 

  2. ROFL @ "omdat roze voor sommige mensen héél moeilijk is".

    Goeie checklist! 

Comments are closed.

Dit artikel is 10.876 keer gelezen