Vorige week gaf ik een presentatie over community management en community building bij MarCom 2011. Na mijn praatje heb ik aan een aantal mensen beloofd het verhaal online te zetten. De presentatie is trouwens een teaser van de training die ik in augustus zal geven voor de SummerSchool van De Redactie.  Mijn training staat er overigens nog niet bij, omdat ik mijn spulletjes dinsdag nog in moet leveren – maar dat komt dus wel.

Het is de eerste keer dat ik voor De Redactie les geef bij de Summerschool, maar  het lijkt me nu al heel leuk. Een grote plus is dat ik zelf ook aan een training mee kan doen en die kans laat ik niet liggen. Zit er ook iets voor jou bij? Schrijf je dan vooral in. Ik hoor goede verhalen over deze lessen. Wil je die van mij volgen? Wacht dan even tot na dinsdag :)

Maar goed, die presentatie die ik beloofd had te delen, daar ging het over. Bij deze dus! Let op: de presentatie is er eentje van 20 minuutjes, de training een dag. Je begrijpt dat ik alles erg in moest korten. Oh – en een primeur: mijn eerste rode presentatie! :)

Communities enzo

 


0 Shares:
3 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 3.276 keer gelezen