Eind 2009 hoopte ik al dat 2010 het  jaar zou worden van de webchicks. Maar ik was te vroeg blijkt nu, want volgens MijnDomein.nl is dít het jaar van vrouwen en internet. Maar je kunt het allemaal natuurlijk niet aan het lot overlaten, dus organiseert MijnDomein voor de zekerheid de Miss NerdVerkiezing 2011.

Wat kun je winnen?
De winnares van deze coole titel, wint een bon t.w.v. 200 euro, te besteden in de iTunes store. Daarnaast worden er 2 aanmoedigingsprijzen weggegeven t.w.v. 25 euro, te besteden in dezelfde store.

Wat moet je doen?
Je moet om te beginnen vrouw zijn. Heb je dat onder de knie, dan moet je ook nog veel ervaring hebben met internet en computers. Check? Dan kun je je aanmelding mailen naar nieuws@mijndomein.nl o.v.v: miss nerdverkiezing.

Best leuk bedacht van MijnDomein. Ik ga me gewoon opgeven. Why not?

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 2.654 keer gelezen