Tijdens het MobileMojo congres in Utrecht gisteren, presenteerde ik de resultaten van het Twitteronderzoek dat ik in mei van dit jaar ben gestart. De avond ervoor had ik – zoals beloofd – een mail klaargezet die er net vóór mijn presentatie uitging, naar alle mensen die bij het invullen van het onderzoek hun mailadres hadden opgegeven. Zij zouden het onderzoek als eerste krijgen: beloofd is beloofd. Inmiddels kan iedereen de resultaten van het onderzoek hier vinden, lezen en downloaden. Daarnaast vind je hier ook de presentatie die ik gisteren erover heb gegeven, met daarin ook wat highlights.

Zo, dat is af. Maar toen ik (net niet) vanmorgen wakker werd, zat ik al te bedenken hoe ik het volgend jaar aan kan pakken. Welke verdieping mogelijk is. Welke vragen naar aanleiding van dit eerste onderzoek bij me opkomen (heleboel zijn dat). Wat ik volgend jaar slimmer, beter, handiger moet doen. Ik ben dus alweer een beetje bezig. Ik hoop dat bij het volgende onderzoek nog meer mensen bereid zijn om mee te doen. En aan iedereen die dit keer de moeite heeft genomen: dank!!

Lees het onderzoek hier

0 Shares:
6 comments
  1. Kreeg je enthousiaste reacties? Ik ben zeer benieuwd naar alle uitkomsten, heb uiteraard zelf ook bijgedragen. Ga het dit weekend eens op mijn gemak bekijken! In elk geval al geweldig dat je dit ervan gemaakt hebt!

Comments are closed.

Dit artikel is 2.886 keer gelezen