Stel je voor, je staat in een kroeg en je ziet een leuk persoon die je eigenlijk wel zou willen aanspreken, ware het niet dat je dat niet durft, je de juiste openingszin maar niet weet, je er naar jouw mening totaal niet uit ziet of een bad hair day hebt. FlirtiZOO, de online flirtdienst, biedt hiervoor nu de oplossing: FlirtiZOO-visitekaartjes. Op deze manier hoef je niet meteen jouw telefoonnummer of e-mailadres te geven en het tegelijkertijd hou je het toch spannend.

Interessant, dacht ik toen ik het persbericht las, maar toch vond ik het nog wat op internetdaten lijken, waar ik een broertje dood aan heb. Na de site van FlirtiZOO te hebben bezocht, denk ik daar toch anders over. Het werkt namelijk zo: je maakt hier je eigen visitekaartjes aan met daarop jouw eigen flirttekst. Die kaartjes neem je mee naar plekken waar je mensen kunt ontmoeten. Degene die jij leuk vindt, jouw zogenaamde flirt, geef je zo’n kaartje, waar een code op staat. Die code biedt toegang tot een online profiel op www.flirtizoo.com, waar de flirt in kwestie vervolgens direct een bericht terug kan sturen. Leuk en bovendien een stuk ‘echter’ dan internetdaten. Immers, je hebt iemand al in levende lijve gezien en aan hem/haar bij de real life klik dat kaartje gegeven. Bij internetdaten is het altijd maar de vraag is hoe iemand er in het echt uitziet, hoe hij/zij praat, gebaart, et cetera. Groot verschil met FlirtiZOO, lijkt mij.

Wat ook positief is, is dat het flirten in eerste instantie geheel anoniem gaat. Via de site wordt virtueel verder geflirt en pas als je elkaar echt leuk vindt, kun je je gegevens uitwisselen. Kijk, zo wordt flirten toch wel heeeel aantrekkelijk….

0 Shares:
6 comments
 1. Ik heb de eindredactie en de verzending ervan voor mijn rekening genomen. Toen ik het door een andere partij reeds geschreven persbericht voor het eerst onder ogen kreeg, was mijn reactie (dus) "interessant!", etc! Maar scherp, Marcel..;-)

 2. Wacht eens even, dit is als je iemand niet durft aan te spreken. Maar je durft die persoon wel uit het niets een visitekaartje te geven? En dan, hard wegrennen? In rook opgaan? En hoe vaak geeft je iemand uit het niets een visitekaartje, zonder begeleidend praatje? Dat ding gooi je als ontvangende partij toch direct weg?

  Ik ben niet overtuigd.

  1. @ Tim Vergeer: nee? Denk aan het geval dat iemand in overleg / gesprek is en hij/zij niet aanspreekbaar is. Dan kun je het kaartje zelf of bijvoorbeeld via een barman laten geven aan de flirt in kwestie. Ook kun je denken aan de tankstationflirt: schuif het kaartje onder de ruitenwisser van de persoon die leuk vindt of @ supermarkt: in het boodschappenmandje. Dat soort gevallen…
   Mijn nieuwsgierigheid zou gewekt zijn als ik zo'n kaartje zou krijgen met een code erop. Ik ga een uitdaging niet uit de weg..;-)

   1. Hmm, als gever vind ik dat ik wel wat moeite mag doen om een eventuele flirt te benaderen. Het wordt anders wel heel erg makkelijk om aan jan en alleman een kaartje te geven, hoe 'bijzonder' is een flirt dan nog?
    Als ontvanger vind ik wederom moeite wel een echt teken van interesse. En daarbij, ik bijt niet en heb fatsoen, dus zal ik geen scene maken van een eventuele afwijzing.

    En een kaartje in boodschappenmandje? Dat gaat echt niet opvallen, die blijft liggen in het mandje, voor de volgende persoon die misschien wel het kaartje eruit pakt, heb je toch een flirt met een verkeerde persoon.

    Ik zal er ook niet zomaar vanuit gaan dat zo'n kaartje voor mij persoonlijk bestemd is, als ik iets onder mijn ruitenwisser vind gaat dat in de dichtstbijzijnde vuilnisbak, vergelijk het met spam.

    Ik zeg al, ik ben sceptisch. ;)

Comments are closed.

Dit artikel is 3.476 keer gelezen