Ben je enthousiast gebruiker van T-mobile Family, de bundel waarmee je voordelig familie en vrienden kunt bellen en sms’en, dan is er nu ‘MyFamilyApp‘ voor de iPhone. Een gratis applicatie om op een leuke en snelle manier informatie te delen met je beste vriendengroep.

Zo werkt ‘MyFamilyApp’
Je stelt zelf een vriendengroep samen, je party vriendinnen bijvoorbeeld, en daarna kun je iedereen met een iPhone uitnodigen. Met korte berichten laat je aan de vriendengroep weten wat je doet, waar je bent en prik je alvast de volgende datum voor een borrel. Tip: wil je het binnen de familie gezellig houden? Nodig vooral ook vrienden zonder iPhone uit.

Leuk detail: berichten plak je met magneten als reminder op je koelkast (display). Zo maakt de ooit onhippe koelkast, lees de mobiel uit de jaren negentig, een flitsend come back. Denk je dat ‘MyFamilyApp’ je veel extra’s biedt, check de voordelen op de site van T-mobile.

0 Shares:
Dit artikel is 2.711 keer gelezen