Mobilemojo begon vroeg voor mij. Wel te laat overigens, want op de een of andere manier wist de wekker zich onderdeel te maken van mijn droom en duurde het even voordat ik doorhad dat het ding mij ook in de echte wereld wakker wilde hebben.

Maar goed, het begint goed. Lang voordat we echt van start gaan loopt de feestzaal al vol. Nerds, geeks, marketeers, CMS’ers, goeroe’s en beginners, smart phones en old skool bakstenen, ze zijn er allemaal. Met een kop koffie in de hand omdat het ook voor hen nog best vroeg is.

En dan van start. Dagvoorzitter Erik Hartman vertelt de zaal over alle interessante en leuke zaken die MobileMojo. Zoals de virtual goodie bags, maar ook de MobileMojo coaches die iedereen helpen met het installeren en downloaden van de goodies.

De zaal is nog rustig, maar wel vol. Straks eerst sessies van Paypal en Arje Cahn en Annelies Verhelst van Insperide. De enige social media specialist die reageerde op onze oproep om een filmpje in te sturen over hoe Social Media haar succes bracht. Als beloning daarvoor kreeg zij op MobileMojo een eigen sessie.

0 Shares:
Dit artikel is 1.787 keer gelezen