“Het lijkt mij leuk om ook eens een congres te organiseren,” zei ik vorig jaar toen ik als gast op een erg leuk congres rondliep. Intussen heb ik geleerd dat het gezegde: “Be careful what you wish for, because you just might get it.” – superwaar is. Dit jaar organiseer ik namelijk samen met HartmanEvent op 7 oktober MobileMojo. Een congres over mobiele toepassingen en social media. Met sprekers uit binnen- en buitenland en een hele hoop interessante cases.

Het programma is nog niet volledig, maar we zijn al een eind op weg en volgens mij wordt het interessant en natuurlijk leuk. Lees er alles over op de website van MobileMojo.

MobileMojo
Naast de sprekers en de inhoud heb ik eens gekeken naar wat ik zelf als (part-time)ondernemer en full-time social media gek leuk zou vinden op een congres. Dit is het geworden:

 • Microsponsoring
  Ben je een eenpitter? Dan kun je MobileMojo voor maar € 123,- sponsoren. Voor die bijdrage krijg je niet alleen een vermelding op de home- en sponsorpagina van MobileMojo, maar ook ruimte om met een videootje wat over je bedrijf en je diensten te vertellen. En naast 50% korting op je eigen kaartje, mag je ook nog een relatie meenemen met 15% korting. Als dat geen leuk plannetje is…., al zeg ik het dan zelf! :)
 • Contentgirlskorting
  Als bezoekers van Contentgirls, heb je bij dit congres natuurlijk sowieso een streepje voor. Met de kortingscode IMJUSTAGIRL (mag ook door mannen worden gebruikt uiteraard), krijg je € 300  korting op het toegangskaartje voor MobileMojo. Koop je kaartje dan wel vóór 17 september.
 • Winnen met je social media/mobile succes!
  Stuur een filmpje in van jezelf waarin je binnen maximaal 2 minuten vertelt hoe jij voor je bedrijf gebruik maakt van social media of mobiel. Upload je filmpje naar YouTube en zorg ervoor dat je de meeste stemmen krijgt. De 3 inzendingen met de meeste stemmen mogen hun verhaal komen doen tijdens MobileMojo, waar het publiek de uiteindelijk winnaar kan kiezen. Die champion gaat naar huis met een gadget-waardebon van € 400, een gratis kaartje voor een congres in Denemarken, een boekenpakket en  natuurlijk eeuwige roem.
 • Bloggers gezocht
  We hebben 2 kaartjes klaarliggen voor bloggers die op de dag van het event willen livebloggen.  Als liveblogger krijg je een plekje op de website van MobileMojo, Hartman Communicatie en Contentgirls, waarop je wat over jezelf kunt vertellen en natuurlijk over je eigen website. Meld je via MobileMojo aan als liveblogger.

De komende tijd zal MobileMojo op Contentgirls zeker vaker voorbijkomen. En natuurlijk hoop ik jullie daar te zien!

0 Shares:
4 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 3.269 keer gelezen