Altijd al eens wat goede handvatten willen hebben om succesvol te schrijven voor het web? Op 25 juni verzorgt Erik Hartman Communicatie de training Schrijven voor het Web in Utrecht. Inschrijven kan nog! En als je de Contentgirls-code GIRL2010 invoert, ontvang je een korting van maar liefst 30% 

Unieke begeleiding
De training onderscheidt zich van andere schrijfcursussen omdat er intensief met de cursisten wordt gewerkt aan het optimaliseren van teksten die de cursist zelf heeft meegebracht. De twee (!) docenten evalueren dit basismateriaal en stemmen de training daarop af. Zo krijgt iedere cursist een unieke begeleiding.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in de training Schrijven voor het Web van Erik Hartman Communicate? Lees er alles over op Alles over contentmanagement.

Inschrijven?
Je kunt je inschrijven via het registratieformulier. Of bel +31 (0)30 877 35 60. Vergeet niet de kortingscode GIRL2010 te vermelden!

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 1.951 keer gelezen