Ben jij al burgemeester? Ik dus al van 4 plaatsen. Ja, Foursquare heeft ook mij te pakken en als ik even kan check ik in in de hoop dat ik weer een burgemeesterschap kan stelen. Deze website kan je daar een handje bij helpen. Je moet nog steeds gewoon zelf incheken, maar door je voor When Will I Be Mayor aan te melden, kun je zien hoe vaak je nog moet inchecken om burgemeester te worden van jouw favoriete tent(en).

De site vertelt je in één oogoplsag wie de huidige mayor is, hoe vaak die persoon een check-in heeft gedaan en hoe vaak jij nog moet inchecken  om hem of haar te onttronen.

0 Shares:
1 comment
  1. Foursquare: ik denk dat ik het een maand of twee heb gebruikt. Burgemeester worden was leuk, vooral in van die verre hotels waar niemand het gebruikte, dan heb je er snel wat op je lijstje staan :P

    Maar… ik merkte dat ik anders Foursquare-tweets negeerde en het andersom dus maar niets vond. Wat is dan de toegevoegde waarde? Ik ben er mee gestopt.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.722 keer gelezen