UGame-ULearnElk jaar vindt bij de TU Delft het symposium UGame-ULearn plaats. Deze naam doet vermoeden dat er dan iets te doen is rond games in het onderwijs en dat is ook zo. Of eigenlijk ook weer niet, want het thema wordt altijd heel breed opgevat.

Dit jaar draait alles om de User Experience, ook wel UX genoemd: de ervaring die gebruikers hebben met bedrijf, website, producten en dienstverlening. Als altijd zullen ook dit jaar weer boeiende lezingen en workshops te beleven zijn. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door de van zijn podcasts bekende Father Roderick. Vorig jaar was hij een van de sprekers en kwam toen op met een Gregoriaans koor. En dat bedoel ik een echt koor, niks virtueels dus. Waarop een boeiende uiteenzetting volgde over o.a. zijn fascinatie voor Star Wars.

Hoe de klant of gebruiker de meest optimale User Experience ervaart en welke producten daar een rol in kunnen spelen staat centraal op het UGame – ULearn symposium 2010. Wie het symposium wil volgen zal dat o.a. via twitter kunnen, via – ik voorspel – #ugul of #ugul10.

0 Shares:
Dit artikel is 2.299 keer gelezen