Lief dagboekHet is weer voorspellingentijd. Charlotte Snel van Tekstbureau Tekst! gaat het hebben over….ja…tekst natuurlijk. Zij doet dat met behulp van iets wat wij dames vast allemaal kennen: een dagboek.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vJkjv3up09I

Ook meevoorspellen wat het internet in 2010 allemaal gaat doen?

Stuur je video dan naar contentgirls@gmail.com, zet het op YouTube of Vimeo en stuur de link óf gebruik YouSendIt om je bestand vóór 31 december bij ons te krijgen.Wij maken van de inzendingen een leuke film. Dus zet al je creativiteit in en ook zeer zeker al je Nostradamus kwaliteiten voor een rol in deze motion picture.

Meer weten? Klik dan hier…

ps: Oh ja, vergeet niet om je naam in het filmpje te zeggen, dan weten we naar wie we zitten te kijken.

Bekijk de andere filmpjes hier

0 Shares:
Dit artikel is 2.724 keer gelezen