7daysOké, ik wist wel dat ik erg goed was in het rondspammen van een link met daarachter een doel voor ogen. Maar ik draai een beetje door, iets in dat genre dacht ik nog toen ik opperheerser Xaviera een mailtje stuurde. En vervolgens ook antwoord kreeg.

Het zit zo: ik doe mee aan een wedstrijd. Ik heb nagedacht hoe belangrijk die wedstrijd voor me is, en eigenlijk besloot ik dat hij Best Wel Heel Erg Belangrijk is. De wedstrijd is uitgeschreven door Sevendays, een jongeren krant (want ja, ik ben een jongere). De opdracht: schrijf een stukje, hoop dat je door naar de finale komt en win vervolgens een MacBook en een reis naar Zwitserland.

En omdat ik dus nu zieltjes aan het winnen ben, vraag ik aan u, lieve lezer van Contentgirls: wilt u alstublieft stemmen? Dat stemmen gaat zo: u klikt hier, selecteert mijn naam op 1 en vult uw naam en mailadres in, en u klikt op verstuur.

Voor dat hele proces ben ik u vervolgens Heel Erg Dankbaar. Dan beloof ik hierbij ook dat ik weer eens hier stukjes ga schrijven. Stem ze!

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.248 keer gelezen