wifi-bodyscaleVoor de gadget-liefhebbers die willen afvallen (of aankomen) is er nu een weegschaal met wifi-verbinding, de Wifi Body Scale, die automatisch  je gewicht, BMI en andere data naar een web dashboard upload. Vanaf deze beveiligde website kun je grafieken bekijken die je persoonlijke ontwikkeling laten zien met betrekking tot je gewicht, vet percentage en nog veel meer.

Er kunnen in totaal 8 mensen gebruik maken van de web service. Daarnaast kun je ook vanaf je iPhone inloggen via een app en zo voor het fitnessen bekijken hoe je er voor staat. Eenmaal thuis gekomen ren je weer naar de weegschaal om je vernieuwde data te uploaden en achter je laptop te vergelijken met de dag er voor.

En mocht je je helemaal nergens voor schamen, dan kun je ook kiezen om je gewicht automatisch naar Twitter te sturen. Zo kunnen al je followers zien hoe vaak je de sportschool nog moet bezoeken om je ideale gewicht te bereiken.

De weegschaal kost € 138.00 en is te bestellen via de Withings Store.wifi-scale-graph1

0 Shares:
3 comments
  1. Sorry lieve Apple mensen, maar hier hebben we de Wii natuurlijk al voor :)

    Hoewel een functie om je resultaten naar een online account te sturen wel heel cool zou zijn.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.813 keer gelezen