Ik sta op het punt om Google sidewiki te installeren. Wat is sidewiki? Nou wat ik van deze pagina begrijp is het een toevoeging aan de Google toolbar die mensen in staat stelt om bij iedere website reacties achter te laten (artikelen) en de artikelen van anderen bij een pagina te lezen.

sidewiki

Heel eerlijk gezegd vind ik dat vaak nogal irritant. Google is niet de enige die zoiets mogelijk maakt – maar Google is wel degene met de grootste naam en faalt zelden wanneer ze iets uitrollen. Andere soortgelijke diensten waar ik in het verleden weleens gebruik van heb gemaakt heb ik snel weer van mijn computer afgegooid. Maar ik geef toe dat ik wel erg benieuwd ben wat de versie van Google doet en hoe zinvol de informatie is die mensen aan pagina’s gaan toevoegen. Ik hou u op de hoogte van mijn ervaringen!

Het filmpje ziet er in elk geval best spannend uit. Zijn er al mensen die dit gebruiken? Ik hoor het graag!

httpv://www.youtube.com/watch?v=CsjJOsx84MA


Geschreven door