_thenextwebThe Next Web 2009 is voorbij, de kater van het feestje in Odeon nog niet helemaal. Om het allemaal goed af te sluiten hebben we een aantal plekken voor je op een rijtje gezet waar je kunt lezen over het congres. Dat is dan weer het voordeel van een congres waar het grootste deel van de bezoekers laptops en smartphones bij zich heeft. Deze verzameling is natuurlijk nog niet compleet. Heb jij zelf een artikel geschreven en vind je je artikel hier niet terug, meld dat dan even in de reacties.

Over Internet enzo

Dutch Cowboys

MarketingFacts

Netcover

Online Marketeer

Frank Watching

Bijgespijkerd

Bright

Publishr

Dutch Cowgirls

Pietel.be

Contentgirls

**Update**

Op The Next Weblog nog meer links.

0 Shares:
1 comment
  1. Ik kon hier niet bij zijn, maar met deze lijst scheelt het niet veel. Bedankt voor het samenstellen van de lijst.

Comments are closed.

Dit artikel is 4.788 keer gelezen