Deze speaker zorgt ervoor dat niemand in je omgeving last heeft van jouw muziek. Handig voor thuis, op kantoor en voor evenementen!

Als je thuis of op kantoor bent en muziek wilt luisteren, dan doe je daar anderen niet altijd een plezier mee. En je hebt ook niet altijd zin in een koptelefoon. Hoewel dat tegenwoordig draadloos kan, is het toch fijner als je geen koptelefoon op hoeft te zetten.

Gelukkig kan dat dankzij A Speaker. De speaker richt zich op één persoon en andere mensen in dezelfde ruimte merken niets van jouw gekozen muziek. Superhandig!

Het werkt ongeveer hetzelfde als een laserstraal, die zich op een specifiek punt richt. Zoiets gebeurt er dus ook met het geluid dat uit deze speaker komt. Hierbij is het geluid recht op jouw oren gericht en wordt het niet door de hele ruimte verspreid.
speaker-kantoor

Ook ideaal op evenementen

Ik zie het ook voor me als een handige gadget op evenementen. Zo kan je bezoekers op een bepaald plekje op de beursvloer bijvoorbeeld een filmpje laten afluisteren, zonder dat de standbemanning gek wordt omdat ze de hele dag hetzelfde horen. Of je zet verschillende video’s op een rij, waardoor mensen afzonderlijk van elkaar de video’s kunnen bekijken zonder dat ze last hebben van elkaar. Ze hoeven dan ook geen koptelefoon op te doen die de hele dag door gebruikt wordt, dus het is nog hygiënischer ook!

Je kunt de speaker reserveren voor 350 dollar.

0 Shares:
Dit artikel is 4.733 keer gelezen