Uit onderzoek blijkt dat lesstof sneller wordt opgenomen door een student of deelnemer aan een cursus als er spelelementen in de het lesmateriaal zijn opgenomen. De motivatie om te leren is groter en mensen zijn meer gedreven om het geleerde tot een goede afronding te brengen. Benieuwd hoe jij als trainer of e-learning bedrijf spelelementen succesvol kan inzetten? Scroll dan snel verder naar beneden!

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.

5-redenen-waarom-je-games-in-je-training-of-cursus-moet-gebruiken

BRO: www.edtechreview.in

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
Dit artikel is 2.375 keer gelezen